вторник, 24 януари 2012 г.

Камелия напуска "Споделено с Камелия"


Поп-фолк певицата напуска предаването, което води близо две години.

Последната клюка сочи, че Камелия ще излезе в заслужен отпуск за да опита да забременее и стане майка, но работата не е съвсем такава. Из медийните среди се говори, че всъщност Камелия слуза от екран заради ниско заплащане.

Чалга водещата искала от управата на телевизията по-висок хонорар от този, който получава в момента. С настояща дата Камелия взимала по четири хиляди лева на месец, но те и се виждали крайно недостатъчни и заради това Камелия се отказва от ежедневните си телевизионни изяви.

Управата на TV7 бързо е открила решение и вече намери кой да замести Камелия. Новата водеща в следобедното предаване "Споделено с..." вече ще се води от отчаяната съпруга Вихра.

След като се раздели със съпруга си Иван, който е продуцент на "Станция НОВА" заради любовната му афера с водещата Ирина Сарачинова.

Броени часове след като Иван и Андрей обявиха, че Вихра остава част от екипа на "Станция НОВА", брюнетката обяви напускането си и хвърли оставката си на бюрото им. Вихра ще замени Камелия в следобедното предаване като твърди, че програмата на шоуто ще е още по-интересна и вълнуваща. На мястото на Вихра в "Отчаяните съпруги" ще води шефката на модна агенция ВИЗАЖ Жени Калканджиева, която ще се появи в ефит още тази неделя.


Няма коментари:

Публикуване на коментар