сряда, 8 февруари 2012 г.

Мария с абсурдна песен и видео клип




Вчера певицата Мария пусна новото си парче, което се очертава да е пълен провал сред слушателите на жанра с малко вкус и поне грам естетически и звукови претенции. 
 
 

Мария е заснела новото си видео в киноцентъра в Бояна, като във видеото е използван и самолета, използван във филма "Непобедимите 2". Креативната и оригинална, а и естетически издържана идея била на Люси Иларионов, които не прави впечатление с вкус и визуални критерий. В клипа Мария сменя няколко визии - инфантливно спортно екипче и странна дреха с тюрбан. Според запознати дрехата всъщност е луксозен шал на френския моден дизайнер Жан Пол Готие. Според фенове на звездата и активни форумци тя отчаяно има нужда да наеме стилист, които да  я консултира относно визията ѝ или ако има такъв, то той веднага трябва да бъде сменен. 

Освен странния клип, още по-абсурда е и песента "Game Over". Текста към песента е абсолютно нелогичен - "По нервите ми се разхождай с пръсти" припява певицата. Как точно се разхожда човек с пръсти по нечии нерви феновете не знаят, но Мария може би е открила нов научен феномен. 

Цялата чалга картина е завършена от кръчмарски чалга ритми, които определено ще се понравят на клиентите на по-скромните кръчми в малките населени места.

Няма коментари:

Публикуване на коментар